Egenskaper av duer

Egenskaper av duer

Duer er små, trette fugler som tilhører dukkefamilien, og er kjent for deres lave, myke cooing. Noen, som den sorgende due, er innfødt i USA, mens andre, som den hvite vingede due, ble introdusert av menneskelige bosettere. Hver dyveform har sine egne unike egenskaper, men kollektivt deler de flere egenskaper med hensyn til utseende, parring og fôringsadferd.

Fysisk utseende

Enten en felles bakken eller en eksotisk Inka, har alle duer relativt små hoder i forhold til kroppene sine og små, smale regninger. De har korte ben og går som om føttene er ømme, noe som får hodene til å bobles frem og tilbake. Disse fuglene har ganske lange haler med tydelige fargemønstre som er nyttige for å identifisere de forskjellige artene. Et halvt dusin dyvearter er vanlige for Nord-Amerika; det er 35 anerkjente farger på Ringneck Dove alene. De vanligste farger er nyanser av grå, hvit, brun og fersken. Duer er kjent for sine kraftige, nøyaktige flyturer og whirling lyden skapt av sine vinger; sørgende duer kan nå hastigheter opp til 55 miles i timen.

Fôring og habitat

Fugler trenger vann for å overleve, og duer har uhyggelig evne til å drikke vann uten å heve hodet. De fôrer primært på gress og kornfrø, med den vanlige døv som tar inn over 2500 frø per dag for å møte sine høye kaloribehov. Duer fôr for frø ved å gå og peke på bakken, men de fleste vil ikke flytte blader eller søppel for å finne frø. Noen arter spiser også frukter, og hvite vingede duer spiser til og med ei snegler for kalsium og små småstein for å male plantemateriale i kråket. Duer lever i åpne skogområder, urbane områder og enkelte arter opptar seg i tett skog. De ses regelmessig på kraftledninger og i tregrener.

Å heve en familie

Mannlige og kvinnelige duer jobber sammen for å bygge løst fremstilt reir, vanligvis på våren, ut av gressstengler, kvist, mose og furu nåler. Neser i størrelse fra tre åtte inches over og er bygget på horisontale grener, menneskeskapte strukturer som takrenner eller på bakken. Duer kan produsere flere clutcher i en avlssesong, og vil gjenbruke reir for å heve de unge. De bruker også reir forlatt av andre fuglearter. Mødre og fedre vender seg om å inkubere eggene, en prosess som tar to til tre uker. Når ungene blir født, får foreldrene deres matmelk, en sekret som både menn og kvinner danner i spiserøret.

migrasjon

Noen dyvearter migrerer sør i kalde vintermåneder. Mourning duer, innbyggere i alle USA unntatt Hawaii, migrere til sørlige stater og til og med så langt sør som Mexico. Den vanlige dytten migrerer bare en kort avstand sørover, hvis i det hele tatt, mens den hvite vingede duen enten forblir satt eller migrerer sør, øst eller mot vest.

Del Med Vennene Dine